✓ Op werkdagen voor 16:00 besteld, MORGEN IN HUIS! ✓GRATIS Verzending met PostNL + Track&Trace code

Ruilen & Retourneren

Kan ik het product retourneren?

Als klant heeft u het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heeft u nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Maakt u als klant gebruik van uw retourrecht dan wordt het gehele orderbedrag binnen 14 dagen na de retour melding teruggestort.

De kosten voor retourzending is voor de klant.

Voorwaarden

  • Binnen 14 dagen
  • Het product dient compleet te zijn en in de oorspronkelijke, ongeopende en onbeschadigde gesealde verpakking te zitten.
  • Indien u aan bovenstaande voorwaarden voldoet, dan ontvangt u binnen 1-7 werkdagen uw betaalde bedrag terug op uw rekening. 

LET OP: Het bestelde product is een product dat vanwege hygiëne en om reden van gezondheidsbescherming niet kan worden geretourneerd indien de zegel is verbroken.

Na opening van een gesealde verpakking kan het artikel niet geretourneerd worden. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen buiten onze schuld om zijn beschadigd of incompleet worden geretourneerd.

Om gebruik te maken van dit recht moet u contact met ons opnemen. Nadat u contact heeft opgenomen voor retournering zal de herroepingsformulier naar u worden toegestuurd. De retourzending zal niet in behandeling worden genomen zonder de ingevulde herroepingsformulier. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via bluetoothoordopjes@gmail.com

 

Voor het retour sturen van producten rekenen wij 2,95. Dit bedrag wordt ingehouden op het terug te storten bedrag. 

  • Vul het bijgeleverde retourformulier in en vermeld hierop je ordernummer
  • Stop de producten én het formulier samen in een retourpakket
  • Vermeld daarop duidelijk ons retouradres 
  • Geef je retourzending af bij het dichtsbijzijnde PostNL-punt (locaties: www.postnl.nl/locatiewijzer)
  • Bewaar je verzendbewijs goed, want hiermee kun je je pakket volgen

 Heb je nog vragen over retourneren of is er echt iets mis met het product (bijvoorbeeld een productiefout of wanneer er een verkeerd product geleverd is)? Dat lossen we graag goed op, uiteraard ook zonder dat jij kosten maakt. Neem in dat geval even contact met ons op.